Workshop Form of the Future voor Sabic

Pierre van Mouche en Els Martijn (auteur van het boek Firm of the Future 3.8) verzorgen op 23 mei 2016 een workshop voor het Center of Excellence van Sabic.

Het programma start in de ochtend met de introductie van de ‘Firm of the Future’ verzorgt door Pierre. Daarna wordt gekeken naar andere vormen van samenwerking zoals bijvoorbeeld bij de bijen en de mieren. Wat kunnen wij daarvan leren en hoe kunnen we ons eigen functioneren verbeteren? Hoe kunnen we ons toekomstgerichte organiseren. Dat zijn die hoofdonderwerpen voor de ochtend.

Na de middag worden twee door Els ontwikkelde cases uitgewerkt. De Optimizing Strategy en een Change Management case. Beiden geïnspireerd door Biomimicry en gericht op de meer veerkrachtige organisatie.


SABIC is een internationaal petrochemisch bedrijf met het Europese hoofdkantoor in Sittard en een productielocatie in Geleen. Hier werken 1800 van de wereldwijs ruim 40.000 medewerkers. In Geleen worden grondstoffen geproduceerd voor kunststoffen die gemaakt zijn van koolwaterstoffen uit geraffineerde aardolie.


Gerelateerde artikelen