Presentatie voor Zuyd Hogeschool

Pierre verzorgt presentatie voor de Leergang Bedrijfskunde van Zuyd Hogeschool tijdens de open dag.

SLB ZuydPierre van Mouche is sinds augustus 2000 docent aan de Leergang Bedrijfskunde van het SLB. Deze opleiding is in 2011 overgenomen door Zuyd Hogeschool.

Op 23 augustus 2012 verzorgt Pierre een presentatie voor geïntereseerden. De presentatie gaat in op het vakkenpakket en de leerdoelen. Maar vooral wordt ingegaan op wat deelname voor de cursist nu daadwerkelijk betekent: hoeveel tijd kost het, is het moeilijk, waar krijg ik hulp als ik die nodig heb, wat kost het en was is mijn slagingskans (…) Dat zijn allemaal vragen die de potentiéle cursisten bezig houden. En dat zijn vragen die Pierre uitstekend kan beantwoorden omdat hij niet alleen docent is maar vooral omdat hij de opleiding zélf ook heeft gevolgd in 1990-1992.

Tijdens de open dag – eigenlijk is het een open avond want we startten om 19:00 uur – is ook ruimschoots gelegenheid om met andere geïnteresserden en docenten te netwerken. Er is zelfs gelegenheid om deel te nemen aan een of twee proeflessen. Zo kan de geïnteresseerden direct ervaren hoe het tijdens de college’s toegaat.

Voor méér informatie m.b.t. de Leergang Bedrijfskunde van Zuyd Hogeschool wordt verwezen naar hun website.

 


Gerelateerde artikelen