Openingsevent NM Maastricht

Openingsbijeenkomst van Noble Manhattan Coaching Support & Master Mind group Maastricht. Met Govert Derix als gastspreker.

nm event 1

Als lid van het Leadership Team van NM M’tr is Pierre van Mouche aanwezig tijdens de openingsbijeenkomst en verzorgt hij een drietal coachingssessies.

Om 17:00 uur waren wij in Kasteel Vaeshartelt aanwezig om de indeling van de zalen te controleren en alles gereed te zetten. Dat laatste was niet veel werk, want Kasteel Vaeshartelt had niet alleen de ruimtes beschikbaar gesteld maar ook twee videoprojectors, flip-overs en nog veel meer. De gezamenlijke presentatie werd nog afgestemd en het draaiboek nog eens goed doorgenomen. Iedereen was goed voorbereid en we waren mooi op tijd klaar voor de eerste gasten.

Die arriveerden tussen 18:30 en 19:00 uur en er was nog wat gelegenheid om te netwerken.
Om 19:00 uur heette Léon Evers de gasten welkom en introduceerde meteen Beatrix Gabulya (Trixi). Zij sprak ons allen op inspirerende wijze toe met een verhaal uit haar jeugd. Hierna introduceerde Léon de overige leden van het Leadership Team en mocht Pierre het woord overnemen. Hij lichtte het programma toe en introduceerde aansluitend Govert Derix.

Govert verzorgde een boeiende toespraak over het zoeken van de balans tussen mens en natuur in het licht van zijn nieuwe roman Sterrenmoord. Vooral nú, ten tijde van de economische crisis waar niemand een goed antwoord op lijkt te weten, speelt dit thema een belangrijke rol in de gedachtenwereld van onze leiders. Aansluitend aan zijn toespraak is er nog gelegenheid voor vragen – en daar wordt uitbundig gebruik van gemaakt.

Pierre bedankt Govert voor zijn schitterende toespraak. In de komende 15 minuten krijgen de gasten de gelegenheid om even te genieten van een kop koffie, thee of water terwijl het Leadership Team de break-out sessies voorbereid. De deelnemers hebben hiertoe op hun inschrijfformulier kunnen aangeven waar zij aan wilden deelnemen: de coaching study, master mind sessie, peer-to-peer coaching of individuele coaching. Na de pauze neemt Léon de coaching study groep onder zijn hoede, Chantal Herings verzorgt de master mind sessie, Trixi verzorgt peer-to-peer coaching en Pierre coacht drie deelnemers. Dit laatste gebeurt gezamenlijk hetgeen niet gebruikelijk is maar de goedkeuring heeft van de deelnemers – de toegevoegde waarde blijkt vrij snel wanneer de kandidaten met elkaar in gesprek gaan.

Na de break-out sessies vindt de evaluatie plaats waarbij de deelnemers worden uitgenodigd hun positieve ervaringen maar vooral ook verbeterpunten te delen. En daarna wordt het formele deel door Pierre afgerond.

Er is nog gelegenheid om het boek van Govert te kopen en een aantal deelnemers geven al aan de volgende keer weer aanwezig te zullen zijn. Daarna is er gelegenheid om te netwerken aan de bar. Hier wordt op gezellige wijze gebruik van gemaakt en de laatste gasten vertrekken om 24:00 uur.


Gerelateerde artikelen