TIAG op het Preuvenemint

TIAG nodigt al haar relaties uit voor een drankje en een hapje op het Preuvenemint in Maastricht. Wij zijn aanwezig vanaf 19:00 uur

TIAG op het Preuvenemint in Maastricht (2009)Het Preuvenemint is een groot festijn dat elk jaar in de laatste week van augustus wordt georganiseerd op het Vrijthof in Maastricht. Tientallen restaurants, cateraars en derden bieden tijdens het Preuvenemint de mogelijkheid tot preuven van verschillende soorten producten. Het gaat hierbij dan om alledaagse producten als saté en stokbroodjes, maar ook om exotische lekkernijen. En tijdens het Preuvemint vinden ook verschillende optredens van artiesten plaats. Tussen de stands van de restaurateurs zijn een aantal ‘biertenten’ waar het publiek drank kan bestellen. Deze worden veelal bemensd door leden van Maastrichtse verenigingen. Het Preuvenemint trekt elk jaar meer dan 100.000 bezoekers.

TIAG participeert in ViA2, een belangenvereniging voor ZZP’ers en freelancers rond de A2. En vanuit ViA2 hebben wij dit jaar een luxe arrangegement georganiseerd: wij starten in het Gouvernementsgebouw om 17:00 uur. Daar treffen onze eigen genodigden de relaties van de sponsors van ViA2. Sponsors die net als wij de ZZP’ers en freelancers een warm hart toedragen. Na een mooie speech van het Struuyscommittee krijgen we een rondleiding over het Preuvenemint dat op dát moment speciaal voor de sponsors en bedrijven wordt geopend. Het is dan nog lekker rustig en er is voldoende gelegenheid om goed rond te kijken.

Om 19:00 uur gaat het Preuvemenint formeel van start. TIAG bevindt zich dan samen met de andere relaties van ViA2 bij de biertent direct voor het podium. Iedereen is van harte welkom om met ons het glas te heffen en wij wensen u alvast heel veel plezier.

 


Gerelateerde artikelen