Participatie in bStaffed

TIAG participeert in bStaffed, een nieuw bedrijf dat zich richt op de arbeidsbemiddeling van finance professionals in de regio Limburg.

Op 1 januari 2010 zijn Pierre van Mouche en Ralph Vanwersch gestart met het vormgeven van het nieuwe bStaffed. Dit bedrijf zal actief zijn in de arbeidsbemiddeling en richt zich met name op interim professionals finance. Op HBO, HBO+ en WO niveau medewerkers die bij bedrijven in Limburg zullen worden gedetacheerd.

De groeiambitie van het bedrijf is helder: 5 medewerkers op 1 juli 2010, 10 medewerkers op 1 januari 2011,  15 medewerkers op 1 juli 2011 en tenminste 20 medewerkers op 31 december 2011.

De primaire verantwoordelijkheid van Ralph ligt aan de klantzijde; die van Pierre ligt vooral bij het aantrekken van geschikte kandidaten en het verzorgen van alle back office activiteiten. Waar nodig ondersteunen of vervangen Ralph en Pierre elkaar volledig.

bStaffed start onder de vlag van The InterAct Group om te profiteren van reeds voorhanden systemen en werkprocessen. Wanneer de groeiambitie van 2010 wordt gerealiseerd zal het bedrijf tegen het eind van het jaar als zelfstandige rechtspersoon worden neergezet.


Gerelateerde artikelen