Succesvolle afronding investeringsproject en ontwikkeling van GRIP

Het investeringsproject is succesvol afgerond. Het resultaat ‘GRIP’, een webportal waarin vraag en aanbod van tijdelijk personeel is gereed evenals het bedrijfsmodel en de bijbehorende werkprocessen.

In 2009 heeft TIAG deelgenomen aan een investeringsproject, samen met Ralph Vanwersch en CIS Beheer.

Doel was het ontwikkelen van een bedrijfsmodel met bijbehorende werkprocessen. Dit bedrijfsmodel presenteert zich naar de buitenwereld middels GRIP, een webportal waarin vraag en aanbod van tijdelijk personeel samenkomen. Het project is op 1 december 2009 afgerond. Het project was zeer succesvol, maar wij hebben moeten vaststellen dat het actuele economische klimaat niet optimaal is om het webportal succesvol te lanceren. Met name het feit dat het webportal is gebaseerd op een volume-model waarbij de ondergrens om financieel rendabel te zijn, bij zo’n 100 bemiddelde medewerkers ligt. Dit aantal is op dit moment niet haalbaar en de economische vooruitzichten zijn onvoldoende positief om tòch van start te gaan.

Geadviseerd is het project af te ronden en de lancering uit te stellen tot een beter economisch klimaat. Dit advies is door de investeerders overgenomen – het resultaat ‘ligt bij CIS Beheer op de plank’ voor toekomstige implementatie.


Gerelateerde artikelen