Organisaties hebben regelmatig behoefte aan training of instructie ten behoeve van hun medewerkers. Natuurlijk kunnen medewerkers dan naar reguliere opleidingsinstituten of scholen worden gestuurd, maar in de praktijk is dat vaak inefficiƫnt: de lesstof is te algemeen, te breed of net niet specifiek of diepgaand genoeg. De lestijden zijn niet goed in te passen en de trainingslocatie is niet dicht in de buurt.

Maatwerktraining biedt een uitkomst: de training wordt gegeven op de gewenste locatie en op het tijdstip dat het beste past. De training zelf wordt 100% toegesneden op de behoefte: de gewenste breedte, diepgang en bedrijfsspecifieke informatie wordt overgebracht – overbodige balast wordt niet meegenomen.

TIAG verzorgt 1-op-1 training, groepstraining, klassikale training, bij u op locatie of in externe trainingsfaciliteiten. Maar ook met online training hebben we uitstekende ervaring; we maken dan gebruik van Webex, Skype of uw eigen tools of video conference faciliteiten. Indien gewenst ontwikkelen wij het trainingsmateriaal in het Engels, Duits of Nederlands. En wanneer andere talen zijn benodigd, maken we gebruik van partners.


Gerelateerde artikelen